منابع آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد صنایع غذایی 94 | جزوات ارشد صنایع غذایی سراسری 94 | سوالات ارشد | کتاب ارشد | جزوه های ارشد صنایع غذایی | جزوات تضمینی ارشد صنایع غذایی | tests resources food industry sites

نمونه کارنامه و درصدهای رتبه ۵۶ آزمون سال ۹۲ ارشد صنایع غذایی سراسری

سایت ارشد صنایع غذایی (FoodSenior.ir) مصاحبه با رتبه های برتر کارشناسی ارشد صنایع غذایی – درصدهای رتبه های ارشد صنایع غذایی – درصدهای رتبه ۵۶ آزمون سال ۹۲ کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه سراسری :

درصدهای رتبه ۵۶ آزمون سال ۹۲ کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه سراسری

نمونه کارنامه آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی رتبه ۵۶ آزمون سال ۹۲
درصد‌های رتبه ۵۶ آزمون سال ۹۲ – همینطور که از کارنامه سال ۹۲ مشخصه بدون زبان و ریاضی هم میشه روزانه قبول شد! امیدواریم مفید واقع شده باشد.

نمونه کارنامه های مختلف ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی
آزمون ارشد ۹۲
رتبه: ۵۶
رشته صنایع غذایی

درصدهای رتبه ۵۶ آزمون سال ۹۲ ارشد صنایع غذایی سراسری | نمونه کارنامه آزمون ارشد

  • درصد درس زبان انگلیسی عمومی و تخصصی : ۵٪
  • درصد درس ریاضیات : ۱۲ ٪
  • درصد درس شیمی مواد غذایی : ۷۵ ٪
  • درصد درس میکروبیولوژی مواد غذایی : ۸۵ ٪
  • درصد درس تکنولوژی مواد غذایی : ۳۳٪
  • درصد درس اصول طراحی کارخانه و اصول مهندسی صنایع غذایی : ۴۷ ٪

آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد صنایع غذایی

آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد سبک سوالاتش با دانشگاه سراسری کاملاً متفاوت است.
پیشنهاد دانشجوهای پذیرفته شده اینه که داوطلب‌ها برای دانشگاه آزاد بیشتر روی جزوه‌های اساتید علوم تحقیقات تکیه کنند تا قبولی خودشان را در آزمون ارشد دانشگاه آزاد تضمین نمایند.

سایت ارشد صنایع غذاییمنابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی (ویژه ارشد دانشگاه آزاد) از همین سایت در دسترس شماست و براحتی می توانید بسته کامل آنرا با سوالات، جزوات، کتب تهیه نمایید ، همچنین منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی ویژه دانشگاه سراسری
با شماره های مدیران فروش تماس حاصل فرمایید.

اگر تمایل داشتید نمونه کارنامه خود را با هر رتبه ای که هستید، برای ما ارسال نمایید، تا در سایت ارشد صنایع غذایی قرار دهیم.

foodsenior.ir[at]gmail.com
info[at]foodsenior.ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *