منابع آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد صنایع غذایی 94 | جزوات ارشد صنایع غذایی سراسری 94 | سوالات ارشد | کتاب ارشد | جزوه های ارشد صنایع غذایی | جزوات تضمینی ارشد صنایع غذایی | tests resources food industry sites

گزیده ای از اخبار صنایع غذایی

سایت ارشد صنایع غذایی ( foodsenior.ir ) اخبار علوم و صنایع غذایی – گزیده ای از اخبار صنایع غذایی

گزیده ای از اخبار صنایع غذایی

صنایع غذایی
با کلیک آیکون تلگرام و سپس عبارت start در تلگرام، تازه‌ترین اخبار این بسته خبری را دریافت کنید.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تهران عنوان کرد؛
رشد ۵۵ درصدی واردات غلات به کشور
رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی تهران، با اشاره به پیش‌بینی کاهش ده درصدی تولید غلات تا ۲۵ سال آینده، گفت: ایران سال گذشته، رشد ۵۵ درصدی در واردات غلات را تجربه کرد.

دانشمندان شواهدی دال بر توانایی انسان در احساس مزه ششم کشف کرده اند.

توسط پژوهشکده علوم و صنایع غذایی؛
نیروهای متخصص در صنعت غذا تربیت می شوند
یک مقام مسئول در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: این مرکز می تواند نقش موثری در آموزش نیروهای متخصص صنعت غذا ایفا کند.

قارچ
بزرگ ترین قارچ دنیا کشف شد
بزرگ ترین قارچ دنیا در منطقه اقیانوسیه کشف شد.

میوه پوست کن
فیلم/ دستگاهی که پوست میوه را ظرف چند ثانیه می گیرد
یک شرکت اروپایی دستگاه میوه پوست کنی را طراحی کرده که در ظرف یک دقیقه تا ۴ میوه را پوست می گیرد.

مشاور سندیکای صنایع کنسروسازی ایران
تعداد بنگاه‌های صنایع غذایی در کشور باید افزایش یابد
کرمانشاه- مشاور سندیکای صنایع کنسروسازی ایران گفت: تعداد ۱۱ هزار بنگاه صنایع غذایی در کشور داریم که این تعداد برای ۱۰ سال دیگر پاسخگو نیست و باید افزایش یابد.

مدیر کل صنایع غذایی و بهداشتی وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد:
تحقق ۹۰ درصدی صادرات صنعت غذا و دارو/ هدف گذاری ۳ میلیارد دلاری
کرمانشاه- مدیرکل صنایع غذایی بهداشتی وزارت صنعت، معدن وتجارت بااشاره به هدفگذاری۳میلیارد دلاری صنعت غذا درحوزه آرایشی، غذایی، بهداشتی ودارویی گفت:در۳ماهه امسال۹۱درصدهدفگذاری صادراتی محقق شد.

رئیس انجمن مواد غذایی خراسان رضوی
رئیس انجمن مواد غذایی خراسان رضوی:
غفلت در حوزه صادرات اقتصاد را دچار مشکل می‌کند
مشهد ـ رئیس انجمن مواد غذایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه برندسازی به اقتصاد کشور و اشتغالزایی کمک شایانی می‌کند،‌ گفت: غفلت در حوزه صادرات اقتصاد را دچار مشکل می‌کند.

از سوی روابط عمومی سازمان غذا و دارو؛
اسامی شرکت ها و فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی شرکت ها و فرآورده‌های غذایی غیرمجاز را اعلام کرد.

مدیر امور بین‌الملل اتاق بازرگانی خراسان رضوی:
تکنولوژی مورد استفاده در صنایع غذایی خراسان رضوی فرسوده است
مشهد ـ مدیر امور بین‌الملل اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: متاسفانه تکنولوژی مورد استفاده در صنایع غذایی استان فرسوده و کهنه شده است.

آزمایشگاه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی معتمد محیط زیست شد
معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: آزمایشگاه مرکزی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در لیست آزمایشگاه های معتمد سازمان محیط زیست کشور قرار گرفت.

عضویت واحد علوم تحقیقات در فدراسیون اروپایی صنایع غذایی
واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد عضو فدراسیون اروپایی علوم و صنایع غذایی(EFFoST) شد.

سه هزار ماده افزودنی در جهان؛
۹۵ درصد افزودنی های خوراکی طبیعی هستند
رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی ایران، گفت: بالای ۹۵ درصد مواد افزودنی های خوراکی ها و مواد غذایی طبیعی هستند.

به رغم شناسایی ۲۵۰۰ غذای سنتی
رستوران های مازندران خالی از غذاهای محلی
ساری – دو هزار و ۵۰۰ غذای محلی و سنتی در کشور و مازندران شناسایی‌شده که جای اغلب آن‌ها در فهرست غذاهای رستوران‌ها و مراکز پذیرایی استان خالی است.

رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران
۱۶۰ واحد صنایع غذایی با ظرفیت پایین در مازندران فعال هستند
ساری – رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران گفت: در حال حاضر تنها حدود ۱۶۰ واحد صنایع غذایی و تبدیلی با ظرفیت پایینی استان فعال‌ هستند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *